Preskoči na glavni sadržaj

Svjetsko prvenstvo u Bangkoku

Sada je i službeno, IFMA je poslala obavijest da će se Svjetsko prvenstvo, umjesto u Dagestanu, održati u Bangkoku od 20. do 28. lipnja sljedeće godine. Na poslednjem Svjetskom prvenstvu održanom u Meksiku titulom prvakinje okrunila se Splićanka Helena Jurišić. — Hrvatska reprezentacija bit će u Tajlandu s našim top borcima kojima ćemo osigurati optimalne uvjete za pripreme kako bismo se predstavili u najboljem svjetlu - rekao je predsjednik Saveza Mario Franić.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Helena Jurišić kod Predsjednice RH

Svjetsku prvakinju u tajlandskom boksu, Splićanku Helenu Jurišić primila je Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. Helena je trenutno najistaknutija pojedinka u Hrvatskom savezu tajlandskog boksa, ali vjerujemo da će joj se uskoro pridružiti i naši drugi borci.

Mario Franić: Hrvatski tajlandski boks je spašen i sad idemo prema vrhu

Nakon dugih jedanaest mjeseci predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić javio je vijest, koju je željno čekao. - Napokon smo odblokirali račun. Sad možemo krenuti dalje. Da, mirne duše mogu reći da je Savez spašen - radosno će Franić. Bio je to prvi i najvažniji korak prema povratku tajlandskog boksa na pozicije koje zaslužuje. - Otkako je ova nova garnitura došla na čelo Saveza najviše energije uložili smo u spašavanje Saveza, u odblokiranje računa. Paralaleno s tim animirali smo klubove i borce i već sada mogu reći da smo došli do respektabilnih brojki. Nećemo stati na tome, sada će nam biti puno lakše. Ono što radimo vidjet će se već na prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije, a kruna ovih prvih mjeseci rada bit će na prvenstvu Hrvatske što će se održati u ožujku. Ujedno, već sada mogu najaviti da će to prvenstvo biti izborno za odlazak na Svjetsko prvenstvu u Bangkoku (lipanj, nap.a) i da će borci imati najbolji mogući tretman. Želimo na prvenstvu svijeta,